heldag i storstaden

 
 
 
gårdagen spenderades med Sess och Jennie i Göteborg. det blev sushi till lunch och egengjord kycklingwook till middag. det blev fina köp, ni får se i ett annat inlägg :) idag gör min kropp ont på alla håll och kanter och jag konstaterade att en vilodag från gymmet var ett måste :/ strax väntar en heldag på jobbet! 
 

skippa vågen och använd måttband

 
sagt och gjort; 1,5 timmes ben, vad och rumppass på gymmet (och jag kickade ASS ;) ) lite mat i magen och min huvudvärk försvann. jag är så himla glad och speciellt stolt (det får man vara ibland) över mig själv som har tagit tag i detta och verkligen ser att det gett resultat.
 
men nu har jag bestämt mig för något som både har betydelse för mig psykiskt och fysiskt: jag ska sluta väga mig var och varannan dag, jag blir helt koko. istället ska jag mäta mig med måttband 1 gång i månaden och i samband med det så ska jag väga mig också. så idag skrev jag ner alla mått med siffror och bokstäver, och jag längtar tills det har gått fyra veckor så jag får göra det igen och se lite resultat!
 
kom ihåg, muskler väger mer än fett.

better without you

 
 
 
 
  
 
 
 
lite vardags bilder från de senaste veckorna som gått. just nu är jag helt slut i huvudet med en elak huvudvärk och en väldigt stor sömnbrist från de senaste dagarna.. lite mellanmål och läsning av paradisoffer och ett besök på gymmet efter det så piggnar jag säkert till.