Flowers

Jag har bestämt mig, jag ska investera i plastblommor. Fina sådan! Jag älskar blommor i alla dess former, färger och lukt. Men jag har ett dilemma, hur mycket och lite jag än vattnar dom (för jag sköter dom väldigt bra), så ska dom alltid dö! Dom ruttnar, blir gula, börjar lukta äckligt och vi får besök av massa bananflugor som ska käka upp resterna av mina stackars sargade blommor. De jag har kvar får finnas kvar tills dom dör ut, men i veckan blir det inköp av nya vackra, stora och färgfyllda blommor! mardrömmar

igår blev det som sagt enchiladas till middag. en lite märklig rätt som påminner om tacos och det kändes ännu konstigare att det eftersom det inte smakade tacos. men gott var det i mannen min blev väldigt imponerad. nattens sömn har dock varit fruktansvärd. jag drömde om japaner och kineser, att det var krig och stt vi var tvungna att fly, men enda färdmedel som fanns tillgänglig var en tuktuk. och dom går ju inte så där jättefort i en uppförsbacke, det vet ju alla. nej, nu blir det dags att göra sig fin för idag väntas två viktiga möten inne i Göteborg, håll tummarna! 
mellan två jobb

idag har vi varit hemma från thailand i en vecka och två dagar. och jag har då alltså varit arbetslös i en vecka och två dagar. eller om vi ska säga det med ett lite finare ord; mellan två jobb. och under dessa dagar har jag haft möjlighet att reflektera till vad jag vill göra med mitt liv. vill jag resa, köpa hus, plugga, jobba? vad vill jag bli när jag blir stor? för jag är ju fortfarande liten, eller? och jag har sökt hundratals jobb vilket har gett resultat. jag har fått vägledning från vänner och famlij, studievägledare som har hjälpt mig att finna det jag tycker är roligt. det har varit många bollar i luften och det blir förmodligen bra och fina resultat! för jag är inte någon som kan sitta hemma dagarna i enda. jag måste få arbeta, jobba, ge service till människor och göra goda resultat.
 
jag har även haft tid att prova på nya maträtter. fajitas, vad är det egentligen? något djävulskt gott. ett äppelpajs-recept av min bästa svärmor som nog var den godaste pajen jag ätit (får man säga så om sig själv?). och ikväll ska vi prova på enchiladas. vet ej hur det kommer sluta, men allt löser sig, eller hur?