CAN'T STAND UP

Holy.. Ett lagom dåligt pass för att vara helt uppriktig. Trött, hungrig, illamående och utan träningskompis fick jag igenom ett benpass trots allt. Skippade vissa övningar, drack tonvis med vatten och önskade att jag snart skulle vara klar. Nä, jag längtar tills imorgon när Bella är med och hon får köra skiten ur mig helt enkelt! 

Väl hemma hade Daniel gjort som spagetti&köttfärsås. Nu är magen fylld och en lång dusch väntar, efter det ska jag bädda ner mig i sängen och titta på Idol. Äntligen tillbaka! 

Puss! 


Skor_din sko / träningsbyxor_ginatricot (favvis)

BREAKII & GYM

Försökte gå upp relativt tidigt för att orka göra frukost som jag kunde ta med mig till jobbet och ändå komma tidigare, men lyckades inte så bra. Älskar min säng.. Haha! 

Det blev mannagrynsgröt och en lingongryta med grönt och skinka på. 
Mumma!  Det ösregnar ute, är inte sådär jättepepp på att cykla hem nu.. Om en timme blir det träning efter tre veckors uppehåll pga sjuktider, blir bara hem att packa väskan snabbt och sedan cykla mer. Inte alla taggad, en tallrik med mat och något gott i glaset hade passar bättre, men mår så mycket bättre efter ett träningspass så det är bara att förbereda sig mentalt! 
Back on track

Har varit helt ur fokus och kände att jag verkligen behövde en paus. Inga måsten, inga krav. Jag fick göra precis vad jag ville, hur jag ville och när jag ville. Har varit helt ur fokus vad det gäller Viktväktarna under sommaren också. Appen slutade fungera, ett glas rosé till maten var ett måste, drinkar ute på terassen gick inte att förbjuda. Ja, jag var helt enkelt tvungen att njuta av livet lite. Men efter ett tag åkte jag på en riktig förkylning med feber och frossa i flera dagar. Och efter ett psykbryt några veckor innan där jag var sängliggandes i två dagar och borta från jobbet så kände jag att det var dags att göra något åt saken. Så för en vecka sedan började jag igen och det tog ett tag innan jag kom in i det. Jag var hungrig konstant, åt för dyra frukostar, var sugen på socker hela tiden och det enda jag tänkte på var att frossa. Men nu känna det som att jag hittat rätt och kommit i balans. Kvällens middag blev följande; Kycklingfilé fylld med fetaost, ugnsrostad färskpotatis, tomat, haricots verts och vitlökssås gjord på kvarg. Allt som allt 9pp. 👌

Förhoppningsvis är jag på fötterna igen och jag hoppas att jag kommer hinna med 2-3 uppdateringar per dag. 

Puss!