PLAYGROUND

Stressig dag! Slutade vid 13, åkte till stationen och hämtade upp mina favoriter ❤️ sedan bums hem för lek och stånk. När Daniel och Ulle kom hem så lagade vi tacos och efter det blev det lekplatsen och gungning. Jag och Zelda på den stora och sedan fick Ulle tränga sig in i den lilla och gunga lite. Så söta tillsammans!  Imorgon blir det Liseberg, det ryktas om åkpass för oss alla fyra... 


SUSHI

Det finns inget jag gillar så mycket som Sushi. Åt det varje dag i tre månader när jag bodde i USA. Spicy shrimp with spicy on top.. Hehe, har jag väl snöat in mig på något så är det ganska kört. I Kungsbacka finns det lite småställen överallt som serverar sushi, men det finns inget bättre sushi-ställe än Yuko-sushi på Storgatan 5 i innerstaden. Riktigt fin och exklusiv sushi, som verkligen är värd sitt pris. Beställer alltid till chili-majo också, alla ställen har inte det dock, men kan inte vara utan det. :) Och den söta lilla damen som gör sushin gör det till ett lite hantverk och lägger alltid till en extra bit, hur många man än beställer, hon vill att man ska prova på lite nya saker.
Hur söt och vilken service är inte det då?
 
 
 

BEFORE AND AFTER WORKOUT

Är inte så jättemycket för kosttillskott just för att min mage alltid ballar ur. Det bränns, jag blir spyfärdig och magen kan krampa i flera timmar. Tycker därför inte det är värt att ta vissa saker om min kropp stöter bort de. Men det som däremot fungerar är PWO och min favorit är denna från fitnessguru, med colasmak! Så god! Brukar även ta en proteinshake efter passet och favoriten där är Raspberry Whitechocolate. Kiwi yoghurt har jag provat på påse och den gjorde också susen, lite rädd för att jag kommer tröttna på den bara ;) vilka är era favoriter?