Jobbigaste natten på länge

Godmorgon!

Massagen igår var helt underbar, tänkte skriva ett inlägg om det senare. Men fick en kräm i ansiktet i slutet som gjorde att svullnaden runt mina ögon gick ner lite.
 
Äntligen något som funkar! Har åkt fram och tillbaka till doktorn 4 ggr (!!) de senaste 6 veckorna där jag har fått fyra olika diagnoser, av fyra olika läkare och där jag har fått prova fyra olika krämer och INGET hjälper! Och dem vägrar att skicka mig vidare till hudspecialisten som jag har bett på mina bara knän om att dem ska skicka remiss till, annars kommer jag inte in. Men dem vägrar och jag har inte kunnat använda någon kräm, något smink eller olja i ansiktet alls de senaste veckorna. Vissa dagar har jag sån svullnad att jag ser misshandlad ut. 
 
Inatt har jag sovit desto sämre. Vaknade av extrema smärtor på höger sida av revbenen. Kändes som att det började krampa och ingenting hjälpte. Förskte lägga på något varmt, något kallt, att stretcha, smörja in med olja, ligga på rygg, ligga på vänster sida.. Ja, jag försökte med allt men inget hjälpte. Till slut började jag andas djupa andetag och tänka positivta tankar för att försöka "tänka bort" smärtan. Den försvann till slut, men om det var pga det är ju svårt att avgöra. :P Någon som vet vad det kan vara? Är det lillan som trycker, eller är det bara graviditen som jäklas med en?
 
Här kommer en magbild framifrån iaf! Naveln kommer antagligen aldrig att puta ut som den gör på de allra flesta eftersom att min är så djup från början. Nu är den lika stor som TVÅ femkronor. Ser jätteroligt ut, men vad ska man göra, haha! Nu känner jag hennes rörelser med och mer och igårkväll fick jag några sparkar på film, kommer ut lite senare :) 
Kram!
 
 

Kommentera här: