Tips till dig som blivande förälder - Babybox

(OBS, inget sponsrat inlägg)
Hej!

För några månader sedan när jag var på MVC för att göra diabetstest för gravida fick jag höra av en annan mamma som satt i gruppen om babyboxar.

Har aldrig tidigare hört talas om detta men när jag googlade runt när jag kom hem blev jag helt kär!
Det är alltså en låda som olika företag producerar där dem lägger i olika typer av produkter som är bra att ha till din bebis. Blöjor, hak-klapp, nappar, nappflaska, våtservetter, rabattkuponger, krämer till dig själv och din bebis etc. Detta för att man ska hitta något som passar en själv och sin familj och för att företagen såklart vill att man ska köpa produkterna från dem sen.


Nedan har jag listat alla babyboxar som jag har beställt hem och skrivit hur man gör för att få dem och vad dem kan innehålla. Och vet ni vad det bästa är? Boxarna är gratis! 

Apoteksgruppen: 
Denna innehöll våtservetter, prover på krämer, rabattkuponger, hak-klapp m.m.
 (genom denna sida kan man beställa tre boxar samtidigt; Apoteksgruppen, Lloydsapotek och Babyproffsen)För att få hem denna gratis så anmäler man sig på https://www.babybox.se/ och kan hämta ut den samma dag i din närmsta butik.  (genom denna sida kan man beställa tre boxar samtidigt; Apoteksgruppen, Lloydsapotek och Babyproffsen)
 
Libero: 
Denna box har inte kommit hem till mig ännu, den ska komma när due-date närmar sig. Men jag har hört att detta ska vara den bästa boxen och att den innehåller massa guldkorn! T.ex. så får man en rabattkupong på sin maxi-butik där man får 50% på ett helt köp för barnkläder upp till storlek 86.
För att få hem denna gratis är att bli medlem i liberoklubben (https://www.libero.se/registrering/) och registera sin graviditet, lagom till förlossningen får dett ett mejl om att Startboxen är påväg och man hämtar ut den i förbutiken på Ica Maxi Stormarknad. 

Apotek hjärtat:
Denna box är enligt mig den bästa jag har fått än sålänge.
Den innehöll hjärtat bomullspinnar baby, hjärtats våtservetter baby, salvemed plåster, tröstisar gosedjursplåster, tommee tippee napp, mini care baby wash mousse, windi pysventil, hemlig gåva från Apotek Hjärtat och fina varuprover från olika märken med krämer till bebis och dig själv. Man fick även rabattkuponger till ett högt värde på produkter hos Apotek hjärat och "Lilla hjärat", en bok för nyblivna föräldrar. 
För att få hem denna gratis så ska man vara kund hos apotek hjärtat och loggar in på Klubb hjärtat för att kunna ta del av erbjudandet. Sedan hämtar man ut den på närmsta apotek.

 
Lloyds apotek:
Boxen innehöll miniprover på tvättmedel, krämer, ögonservetter etc. Man fick tidningen Vi föräldrar, en napp, broschyrer och rabattkupong på Lloyds apotek på sitt nästa köp. Utseendenmässigt var boxen väldigt fin och tilltalande, men kändes som att dem la mer tid på utseende än innehållet. https://www.babybox.se/
För att få hem denna gratis så anmäler man sig på https://www.babybox.se/ och kan hämta ut den samma dag i din närmsta butik. (genom denna sida kan man beställa tre boxar samtidigt; Apoteksgruppen, Lloydsapotek och Babyproffsen)
 
 
 
Babyproffsen: 
Denna box innehöll blöjor, vårtservetter, hak-klapp, Vi föräldrar tidning, amnings&bröstvårtsprodukter etc samt rabattkuponger och broschyrer. För att få hem denna gratis så anmäler man sig på https://www.babybox.se/ och kan hämta ut den samma dag i din närmsta butik. (genom denna sida kan man beställa tre boxar samtidigt; Apoteksgruppen, Lloydsapotek och Babyproffsen)
Semper:
Detta är ingen box utan en vällingsburk. Den beställer man gratis på www.semperklubben.se där man blir medlem och klickar hem. 
 
Allt för föräldrar:
Ett gravidpaket som innehåller värdecheckar och erbjudande på produkter. Man får t.ex. en gratis body från Kappahl (kan välja mellan alla märken), och 25% rabattkupong på valfritt plagg. Blir du life&style-medlem på Kappahl också så får du ytterligare en 25% rabattkupong i brevlådan. Älskade verkligen detta gravidpaket och shoppade loss på Kappahl!
För att få hem denna gratis så anmäler man sig på www.alltforforaldrar.se/gravidpaketet och får den hemskickad 4-6 veckor med dina premier i.
 
Om ni inte redan har klickat hem dessa godingar, gör det! Och har ni fler tips på gratis-boxar som jag har missat, kommentera gärna. Man vill ju inte gå miste! :) 
 
Kram!
 

Kommentera här: