deluxehelg


Det har varit tomt här i helgen. Jag tog helt enkelt helg. När arbetspasset började mot sitt slut i fredags åkte jag och Frida hem till henne för lite käk och ett glas rosé. Sedan blev det pendeln in till Göteborg och siktet var Jerntorgets Brygghus. Några öl och skratt senare traskade vi bort mot Pustervik, Panda da Panda stod på schemat. Och vilken konsert! Är en Panda-fantast, hela lokalen skakade av allt hoppande och sjungande. Blev en tidig pendel hem!

I lördags mådde magen riktigt dåligt, har insett att jag antagligen inte tål öl.. Storstädade och dukade fram lite medans killarna hade svensexa och spelade paintball. Sedan blev de myskväll hos Frida. Cluedo, chips, Cola Zero och Noblesse i mängder. En lördag som det ska vara ;)

I söndags kände jag mig så bakfull fastän jag var nykter dagen innan. Plöjde igenom några avsnitt av 90210, sedan blev det gymmet med Bella och vilket pass! Bröst, armar och axlar blev det, var helt slut när jag kom hem..

Igår blev det också gym, körde ben, rumpa och mage. Kunde knappt ta mig fram till jobbet idag, antar att det är värre imorgon. Tur att det är rygg som gäller då, idag är det vilodag! 

Panda da panda

Inte speciellt Viktväktar-vänligt, men de blir ju vad man gör de till? ;) ikväll är jag och min vapendragare på äventyr, just nu är det andra lång som gäller, sedan blir de Panda da panda. Helt jävla underbart!

(PS, allt skrivs in! ;) DS) 

att sätta delmål för att nå sitt stora målDen 13e Juni är det dags för bröllop. Två av våra bästa vänner ska gifta sig och det ska bli så himla roligt, som vi har längtat!

Har haft som delmål sen vi fick veta datumet att gå ner 5-10kg fram tills dess. Men jag älskar att leva livet också, ett glas vin till maten en fredags kväll eller en god mojito med tjejerna en lördagskväll - det är ett måste för mig. Mars-April var mina sämsta månader, +-+-+-.. Men så insåg jag att bröllopet var nära och att jag var tvungen att skärpa till mig. 

Gymkortet införskaffades, matplaneringen sköttes från punkt till pricka, jag räknade ALLT. Men det hände inget på vågen. Insåg till slut att de hade med min inre hälsa att göra, jag var väldigt orolig i kroppen och kunde inte slappna av. Jag var stressad, trött, arg, grinig och konstant hungrig. Men nu känns de som att jag hittat mig själv igen, nu är jag mätt hela tiden, räknar allt, sover ordentligt och kan t.o.m ha PP kvar när det är dags för sängen! 

Och så var det den där klänningen... Vad ska man ha på sig? Beställde hem kläder, skickade tillbaka, beställde nytt, skickade tillbaka. Så traska jag in på Lindex häromdagen och hittade denna vackra skapelse (mitt krav var en långklänning, jag älskar den modellen). Den fanns varken i L eller XL. Men kassörskan tyckte jag kunde prova klänningen i M, fast med en annan färg, för denna fanns inte inne.. Tog på mig den (den var mönstrad), kollade i alla olika vinklar, snurrade runt.. 'Ja, de kan gå..' Hämtade ut den igår, provade den imorse, och visst gick de!

MEN, jag vill gärna bli lite lättare runt mage, höft och rumpa.. Så jag har som delmål att ta ut mig max på varje träningspass och verkligen köra 4 gympass i veckan, samt PW till och från jobbet varje dag (i den mån de går). Då borde jag bli lite slankare kan jag tycka, för de borde väl gå? ;)