LET'S WELCOME THE AUTUMN

Fastän det tar emot så mycket så får vi nog ta vårt förnuft till fånga och acceptera; sommaren är över och hösten har kommit. Men vad är mysigare än att sitta hopkurad i soffan med en kopp varm choklad framför en mysig film och med tända ljus i hela lägenheten? Hösten är mer än välkommen!

Här kommer fem tips för att komma in i höst-stämning; 

Ta hand om dig själv! Tappa upp ett bad, tända massa ljus och ställ runt i badrummet, sätt på lite härlig musik i bakgrunden och njut av egenstund. Skrubba, spa’a, drick ett glas vin och förberedd kroppen (och sinnet).

Organisera! Kom igång, få iordning på rutinera. Köp en kalender och fyll den med viktiga möten, tjejträffar, bio-mys, födelsedagsfirande och härliga middagar. Har man en kalender att kika i så får man en överblick av hur kommande månader ser ut, men ser att man har något att se fram emot och tiden går mycket fortare.

Strukturera i garderoben. Välkomna hösten med nya plagg. Svart, grått, orange, rödtonade och gröna färger. Stickade koftor och tjocka, lurviga halsdukar. Packa ner sommarkläderna och lägg dom på vinden. Man blir inte mindre deppig av att se sina sommarkläder hänga i garderoben om man har svårt att släppa sommaren.

Planera en resa! En weekend till huvudstaden, London eller kanske en vinterresa till något varmt och tropiskt land? Hör med pojk/flickvännen eller tjejkompisarna. Är dom också sugna på att resa? Har man en resa framför sig att se framemot så kommer man på andra tankar och tiden går mycket fortare!

Pyssla om hemmet. Byt ut sommargardinerna och dukarna mot höstliga färger. Ha nyköpta blommor (jag får nog köra på plast, annars vissnar dom stackarna), bädda om sängen med nya och höstliga påslakan. Det bäst som finns är att komma hem till ett välstädad och mysig lägenhet!

 

Kommentera här: